Maaltijdservice Horssen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Horssen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Horssen? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,55 p.p. Genieten van Spaghetti Napoli of Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Horssen ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6631
PrijsindicatieVanaf €5,03
Maaltijd suggestieSpinaziestamppot, braadworst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Horssen

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Horssen. Neem populaire maaltijdbezorgers als Eet Gemak of Oh My Guts. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Elke service levert een eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Horssen? Er is een oplossing! Veel bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Horssen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hanteren ook een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee koop u gelijk de supermarktartikelen als pate’s en desem bol spelt. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Horssen

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Horssen? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Linzensoep met bleekselderij. Op deze pagina tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Van Eldijk MaaltijdenKamerlingh Onnesstraat 236603 AXWijchen
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Horssen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al voor €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree is er al voor €4,55.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Druten. Overige informatie kan u lezen op www.druten.nl. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Druten
 • (Net) nummer: 0487 (+31487)
 • Postcode: 6631
 • Lokale wijk: Druten

Maaltijd voorbeelden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Nasi babi ketjap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Horssen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGestoofde lamsschouder en Slavink in uienjus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Horssen. Deze regeling kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Horssen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.druten.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 6617, 6631).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan