Maaltijdservice Altforst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Altforst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Altforst? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u gemakkelijk verschillende bedrijven in uw regio. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,65 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken witvis en Aspergesoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Altforst beschikt u over gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6628
PrijsindicatieVanaf €5,01
Maaltijd suggestieGehaktballetjes in satésaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Altforst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Altforst. Denk aan populaire organisaties als Mealhero en/of Wesselius maaltijden. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante instellingen en verswinkels. Iedere aanbieder heeft weer een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Altforst? Geen probleem! Legio kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Altforst. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers beschikken over een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als huishoudelijke artikelen en vers fruit. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Altforst

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Altforst? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw wensen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Kipfilet in piri piri saus. Verderop treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Altforst voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Broccoli rollade schotel bestelt u vanaf €4,95.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipfilet in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €5,6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Cranachan om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente West Maas en Waal. Praktische info kan u lezen op www.westmaasenwaal.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

Maaltijden suggesties

 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Hollandse hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Altforst aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire leveranciers en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden in de regel geleverd door een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel en Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Altforst. De ontvangen tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een service waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Altforst maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.westmaasenwaal.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6628).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan