Maaltijdservice Alphen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alphen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Alphen? Middels onze tool achterhaalt u supersnel diverse bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per keer. Aanschuiven voor Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen of Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Alphen krijgt u vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6626
PrijsindicatieVanaf €4,99
Maaltijd suggestieLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Alphen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Alphen. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Mealhero en/of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene aanbieders en slagerijen. Elke optie heeft weer een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze vergelijker kan u de leveranciers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Alphen? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alphen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende firma’s beschikken over een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als dieetproducten en falafel burger. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Alphen

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Alphen? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kipfilet in piri piri saus en Stamppot knolselderij met rucola. Verderop ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alphen voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Forel met venkel kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel kan je kopen vanaf €7,1.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Harira, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Roomijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente West Maas en Waal. Meer details treft u op www.westmaasenwaal.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vloeibare maaltijden.

Kerngegevens

Voorbeelden van maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Zuurkoolstamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Alphen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Pasta kip madras of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Denk aan assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Alphen. Zo’n subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Alphen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.westmaasenwaal.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6626).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan