Maaltijdservice Maasbommel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maasbommel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Maasbommel? Via seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u snel en simpel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of magnetronmaaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,85 per maaltijd. Aanschuiven voor Gestoofde spitskool of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Maasbommel profiteert u van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6627
PrijsindicatieVanaf €5
Maaltijd suggestieKippenbout à la bonne femme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Maasbommel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Maasbommel. Neem bijv. belangrijke services als Apetito en Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende leveranciers en slagerijen. Iedere optie onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Maasbommel? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maasbommel. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel firma’s hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor senioren. Hierdoor koop men direct praktische of verse producten als dranken en druiven. Veelal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maasbommel

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Maasbommel? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Onderstaand bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasbommel voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kibbeling met kruidendip vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Goulashsoep, een extra salade en om het compleet te maken Crème brûlée als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente West Maas en Waal. Meer details treft u op www.westmaasenwaal.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Natriumarme maaltijden.

Informatie

Maaltijd voorbeelden

 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Gegrilde paprika

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Maasbommel bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Runderbouillon of Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. We hebben het over ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Maasbommel. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Maasbommel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.westmaasenwaal.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6627).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan