Maaltijdservice Wageningen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wageningen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Wageningen? Via deze website vergelijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,10 per keer. Aanschuiven voor Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen en Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Wageningen beschikt u over heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteWageningen
Netnummer0317 (+31317)
Postcode6701
PrijsindicatieVanaf €5,79
Maaltijd suggestieSpaghetti

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Wageningen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Wageningen. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Royal Foods of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Spelen er voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wageningen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wageningen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor senioren. Hiermee haalt u gelijk belangrijke boodschappen als beschuit en bananen. Veelal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wageningen

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wageningen? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot prei met roomkaas of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hieronder treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig verse maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij ElingsHoogstraat 456701 BMWageningen
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Opella – Rustenburg5 Mei Plein 406701 DWWageningen
SPAR GeertjeswegGeertjesweg 566706 EDWageningen
Maaltijdservice SolidezRooseveltweg 408A6707 GXWageningen
BuurtzorgChurchillweg 56707 JAWageningen
Zinzia ZorggroepPlein 15 Augustus 16708 ALWageningen
Heerlijk aan Huis maaltijdserviceMansholtlaan 206708 PAWageningen
SPAR MaaltijdserviceBrinkmanlaan 96708 RRWageningen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wageningen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is er al voor €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, extra groenten en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Wageningen. Overige informatie bekijkt u op www.wageningen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Wageningen
 • (Regio) nummer: 0317 (+31317)
 • Hoofdpostcode: 6701
 • Populaire wijk: Stedelijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Appelcompote

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wageningen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De magnetronmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng of Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Wageningen. Zo’n regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Stedelijk gebied, Landelijk gebied.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wageningen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.wageningen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 6700, 6701, 6702, 6703, 6704, 6705, 6706, 6707, 6708, 6709).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan