Maaltijdservice Overbetuwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Overbetuwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Overbetuwe? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,50 per keer. Genieten van Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng en Rundvlees in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Overbetuwe ontvangt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Netnummer0488 (+31488)
Postcode6661
PrijsindicatieVanaf €5,72
Maaltijd suggestieSpaghetti bolognese

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Overbetuwe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Overbetuwe. Denk dan aan grote leveranciers als Uitgekookt of Coop. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en slagerijen. Elke partij heeft weer een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze website kunt u dus de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Zijn er voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Overbetuwe? Dat is niet erg! Best veel thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Overbetuwe. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers bieden ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men direct de supermarktartikelen als honing en leverworst. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Overbetuwe

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Overbetuwe? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Andijvie met spekjes of Stamppot Zuurkool met appel. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Jeroen’s KeukenwereldCelsiusweg 24H6662PXElst
Welner MaaltijdenLentse Schoolstraat 206663 CPLent
RijnWaal ZorggroepLentse Schoolstraat 296663 CPNijmegen
Restaurant LiefkenshoekHyacintenstraat 236666 BRHeteren
BuurtzorgPrinsenhof 46666 CBHeteren
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Overbetuwe voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Boe­ren­kool­stoof met ei wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten kan je kopen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Consommé, een extra rauwkostsalade en een toetje als Hangop om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Overbetuwe. Meer hierover kan u lezen op www.overbetuwe.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vers aan tafel.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Overbetuwe
 • (Net) nummer: 0488 (+31488)
 • Postcodegebied: 6661
 • Veel gezochte wijk: Elst

Tips voor maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Groentensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Overbetuwe aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt in de regel geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Varkensvlees in saus. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld steun bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Overbetuwe. Deze regeling heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Overbetuwe maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.overbetuwe.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6670, 6671).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente