Maaltijdservice Duiven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Duiven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Duiven? D.m.v. onze tool vindt u overzichtelijk verschillende bedrijven in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,85 per keer. Ouderwets genieten van Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Duiven ontvangt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteDuiven
Netnummer0316 (+31316)
Postcode6921
PrijsindicatieVanaf €5,48
Maaltijd suggestieGarnalen in chili-roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Duiven

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Duiven. Denk aan grote services als Van Smaak en/of Picnic. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor allerlei partijen en speciale eetpunten. Iedere service biedt een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Duiven? Er is een oplossing! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Duiven. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hebben ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als grillworst of leverkaas. Niet zelden gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Duiven

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Duiven? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die mogelijk matchen met uw situatie en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Kruudmoes met gortepap. Op seniorenmaaltijd.nl treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager KerstenPastoriestraat 66921 BXDuiven
BuurtzorgSpijksedijk 3-180 A6917 ABSpijk
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Duiven voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €6,4.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, iets te drinken en iets fris zoals Poire belle Hélène om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Duiven. Aanvullende info bekijkt u op www.duiven.nl. Op deze website leest u ook meer over Albert Heijn.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Duiven
 • Netnummer: 0316 (+31316)
 • Centrale postcode: 6921
 • Populaire wijk: Bedrijventerrein

Maaltijd ideeën

 • Spekpannenkoek
 • Rundergoulash
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kipfilet

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Duiven regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt altijd thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Duiven. Zo’n tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een service waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Duiven maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.duiven.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6920, 6921, 6922).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente