Maaltijdservice Zevenaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zevenaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zevenaar? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl bekijkt u moeiteloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een magnetronmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €3,65 per persoon. Genieten van Kreeftensoep of Raapstelen stamppot met beenham? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Zevenaar smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
Netnummer0316 (+31316)
Postcode6901
PrijsindicatieVanaf €5,85
Maaltijd suggestieSpaghetti met broccoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zevenaar

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Zevenaar. We hebben het over grote services als Mealhero en Handgraaf maaltijden. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei instellingen en verswinkels. Elke organisatie hanteert z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Via deze pagina kan u de organisaties rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Zevenaar? Dat is niet erg! Legio maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zevenaar. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende firma’s bieden ook een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als eieren en dieetproducten. Normaliter gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zevenaar

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Zevenaar? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit allerlei soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pompoensoep met vermicelli of Boe­ren­kool­stoof met ei. Onderstaand vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
PrivaZorgKoningslinde 136903 CVZevenaar
BuurtzorgDe Hooge Bongert 1A6903 DAZevenaar
SPAR MaaltijdserviceSpaansmaat 106903 DJZevenaar
De goede dagSlenterweg 156905 DNZevenaar
Mobiele EetheidBabberichseweg 33c6905 JRZevenaar
De oude waalSchoolstraat 66911 AZPannerden
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevenaar voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is er al vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes bestelt u vanaf €4,7.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen is er al vanaf €6,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kerriesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Dame blanche mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Zevenaar. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.zevenaar.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Zevenaar
 • (Net) nummer: 0316 (+31316)
 • Postcodegebied: 6901
 • Populaire wijk: Herwen

Maaltijd voorbeelden

 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Bloemkoolsoep

Steden in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zevenaar aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De menu’s worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes en Runderhachee met rode kool. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Zevenaar. Deze subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Zevenaar maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.zevenaar.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 6900, 6901, 6902, 6903, 6904, 6905).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente