Maaltijdservice Brummen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brummen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Brummen? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €4,80 p.p. Ouderwets genieten van Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Brummen ontvangt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteBrummen
Netnummer0575 (+31575)
Postcode6971
PrijsindicatieVanaf €5,42
Maaltijd suggestieGepaneerde kipnuggets

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Brummen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Brummen. Denk dan aan populaire organisaties als Vers aan tafel of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kan u daardoor de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Brummen? Geen probleem! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brummen. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste services beschikken over een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval haalt men snel nuttige boodschappen zoals jong belegen kaas en broodbeleg. Veelal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Brummen

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Brummen? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot spitskool met kaas of Stamppot Hete bliksem met stroop. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMarktplein 5 A6971 AABrummen
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Proeflokaal & Gastrobar ’t KromhoutMarktplein 186971 AEBrummen
Maaltijdplusservice van ’t ZwientjeZutphensestraat 896971 EJBrummen
Maaltijdservice IJsselvalleiHallsedijk 186975 AKTonden
Keurslager de WorstepinneOoipoortstraat 306981 DVDoesburg
Attent – De HessegrachtCoehoornsingel 3-56981 KEDoesburg
Met Maud MantelzorgVuurdoornstraat 206982 BXDoesburg
Het Hof Van GiesbeekKerkstraat 556987 ABGiesbeek
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brummen voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Asperge beenham schotel bestelt u vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Koolvisfilet in mosterdsaus is beschikbaar vanaf €7,15.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, extra groenten en een toetje als Dame blanche om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Brummen. Meer daarover kunt u vinden op www.brummen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Mealhero.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Brummen
 • (Regio) nummer: 0575 (+31575)
 • Centrale postcode: 6971
 • Veel gezochte wijk: Empe

Voorbeelden van maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Brummen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een thuismaaltijd matcht met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel of Donkey Kicks Chicken. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Brummen. Een subsidie kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Brummen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.brummen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 6970, 6971).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente