Maaltijdservice Rozendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rozendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rozendaal? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos verschillende organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,85 per persoon. Aanschuiven voor Kipvink in jus of Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Rozendaal ontvangt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteRozendaal
Netnummer026 (+3126)
Postcode6891
PrijsindicatieVanaf €5,76
Maaltijd suggestieBraadworst in barbecuesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Rozendaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Rozendaal. Denk aan erkende organisaties als Eet Smakelijk en/of Kievit. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft zo een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Rozendaal? Ook dan bent u welkom! Veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rozendaal. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse organisaties beschikken over een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt u direct de boodschappen zoals keukenpapier en achterham. Meestal zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rozendaal

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Rozendaal? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei type aanbieders die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
PrivaZorgKoningslinde 136903 CVZevenaar
BuurtzorgDe Hooge Bongert 1A6903 DAZevenaar
SPAR MaaltijdserviceSpaansmaat 106903 DJZevenaar
De goede dagSlenterweg 156905 DNZevenaar
Mobiele EetheidBabberichseweg 33c6905 JRZevenaar
De oude waalSchoolstraat 66911 AZPannerden
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rozendaal voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Soto, een lekker bijgerecht en een toetje als Brownie om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Rozendaal. Meer daarover treft u op www.rozendaal.nl. Of klik door voor meer informatie over Proefpakket.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Rozendaal
 • (Regio) nummer: 026 (+3126)
 • Hoofdpostcode: 6891
 • Populaire wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Foe yong hai

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Rozendaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt gewoonlijk geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen en Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Rozendaal. Een regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Rozendaal maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.rozendaal.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6891, 6961).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan