Maaltijdservice Doesburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Doesburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Doesburg? Dankzij onze vergelijker bekijkt u snel en simpel verschillende services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,05 per maal. Ouderwets genieten van Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten en Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Doesburg hebt u toegang tot gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteDoesburg
Netnummer0313 (+31313)
Postcode6981
PrijsindicatieVanaf €5,45
Maaltijd suggestieReepjes kippenvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Doesburg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Doesburg. Denk aan interessante leveranciers als Maaltijdservice.nl of Gooise Tafel. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende leveranciers en restaurants. Iedere service levert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de services gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er menu-voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Doesburg? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Doesburg. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee krijgt men direct de supermarktartikelen als toiletpapier en toetjes. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Doesburg

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Doesburg? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Rode bieten met een speklap en jus. Onderstaand tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager de WorstepinneOoipoortstraat 306981 DVDoesburg
Maaltijdservice IJsselvalleiHallsedijk 186975 AKTonden
Maaltijdplusservice van ’t ZwientjeZutphensestraat 896971 EJBrummen
Attent – De HessegrachtCoehoornsingel 3-56981 KEDoesburg
Met Maud MantelzorgVuurdoornstraat 206982 BXDoesburg
Het Hof Van GiesbeekKerkstraat 556987 ABGiesbeek
SPAR WasserMeentsestraat 36987 CHGiesbeek
Attent – De BoomgaardMassenweg 108a6991 CTRheden
BuurtzorgGroenestraat 426991 GGRheden
Restaurant Laag – KeppelRijksweg 916998 AGHummelo
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Doesburg voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Nasi goreng, quorn, satésaus wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Spinazie à la crème met champignons is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Boe­ren­kool­stoof met ei kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Boerenjongens mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Doesburg. Meer informatie is beschikbaar op www.doesburg.nl. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesman.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Doesburg
 • Netnummer: 0313 (+31313)
 • Postcodegebied: 6981
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijd ideeën

 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Paëlla

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Doesburg bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Het eten wordt standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Ajam pangang, bami goreng. Hiermee kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. We hebben het over iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Doesburg. De voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Wijk 01.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Doesburg maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.doesburg.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6980, 6981, 6982, 6983, 6984).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan