Maaltijdservice Wehl

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wehl voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wehl? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u moeiteloos diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,00. Ouderwets genieten van Viergroentenstamppot, gehaktbal of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Wehl geniet u van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteDoetinchem
Netnummer0314 (+31314)
Postcode7031
PrijsindicatieVanaf €5,76
Maaltijd suggestieGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Wehl

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Wehl. We hebben het over erkende aanbieders als Kantenklaarmaaltijden.nl of PLUS. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Elke service onderscheidt zich door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Wehl? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wehl. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse bedrijven hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor senioren. In dat geval bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als chocopasta of roomboter. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wehl

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Wehl? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix en Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Verderop tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Woonzorgcentrum De ZonnekampDe Zonnekamp 17021 WPZelhem
Catering en maaltijdenservice Coen EversKeijenborgseweg 277021 LWZelhem
BuurtzorgDoctor Grashuisstraat 8 107021 CLZelhem
Keurslagerij KlarenaarMarktstraat 57041 AHs-Heerenberg
BuurtzorgBorchgraven 37051 CWVarsseveld
Azora MaaltijdenIndustrieweg 1157061 APTerborg
Petra’s FoodzzRabelingstraat 17064 KGSilvolde
TastefulJ.F. Kennedyplein 1A7071 BTUlft
BuurtzorgDominee van Dorpstraat 17081 BDGendringen
Eten bij RicoMarkt 1A7091 CJDinxperlo
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wehl voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Hete bliksem met stroop bestelt u vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Consommé, een stukje fruit en voor de volledigheid een Pêche melba als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Doetinchem. Aanvullende info bekijkt u op www.doetinchem.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Doetinchem
 • (Regio) nummer: 0314 (+31314)
 • Centrale postcode: 7031
 • Lokale wijk: Doetinchem

Maaltijden suggesties

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Aspergesoep met zalm

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wehl aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Andijvie stamppot met een gehaktbal of Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Wehl. Deze tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Doetinchem Centrum, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04, Wijk 05, Wijk 06, Wijk 07, Wijk 08, Wijk 09, Buitengebied Doetinchem, Wehl.
 • Voordelige thuismaaltijden van een leverancier waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Wehl maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.doetinchem.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 7030, 7031).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan