Maaltijdservice Montferland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montferland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Montferland? D.m.v. deze website ontdekt u overzichtelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,30 p.p. Genieten van Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Montferland hebt u toegang tot heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Netnummer0314 (+31314)
Postcode6942
PrijsindicatieVanaf €5,63
Maaltijd suggestieStamppot andijvie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Montferland

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Montferland. U kunt denken aan populaire aanbieders als Mealhero of Gooise Tafel. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van aanbieders en slagerijen. Elke leverancier heeft weer een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Montferland? Geen probleem! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montferland. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste bedrijven beschikken over een premium boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als oploskoffie of toetjes. Normaal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Montferland

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Montferland? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een service gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei opties die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Chili con carne, gehakt, rijst. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
SPAR MaaltijdserviceCederlaan 256951 MNDieren
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
BuurtzorgMarktplein 5 A6971 AABrummen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montferland voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kruudmoes met gortepap kan je kopen vanaf €5,35.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, een extra salade en om het compleet te maken Crème brûlée als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Montferland. Praktische info bekijkt u op www.montferland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Montferland
 • Regionummer: 0314 (+31314)
 • Hoofdpostcode: 6942
 • Lokale wijk: s-Heerenberg

Maaltijd ideeën

 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Nasi goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Montferland aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire aanbieders en kies er een. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Vaak kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. Het eten wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Pittige sperzieboontjes of Maaltijdpoffertjes. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Denk aan ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Montferland. De ontvangen tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken s-Heerenberg, Brakel, Didam.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een partij waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Montferland maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.montferland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7038).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente