Maaltijdservice Winterswijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk? Geholpen door deze website bekijkt u eenvoudig verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Snijbonenstamppot met slavink en jus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Winterswijk krijgt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7101
PrijsindicatieVanaf €5,83
Maaltijd suggestieChili sin carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Winterswijk

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Winterswijk. Neem bijv. grote maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en Coop. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima initiatieven en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde wensen zoals bijv. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Zo koop u eenvoudig de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde of groenteburger. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Winterswijk? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die mogelijk passen bij uw situatie en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVredenseweg 797101 LLWinterswijk
BuurtzorgMaurits Prinsstraat 67091 CVDinxperlo
Eten bij RicoMarkt 1A7091 CJDinxperlo
Marga KlompeVredenseweg 81E7101 LMWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei bestelt u vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderhachee, stamppot hutspot is er al vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Burgersoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Crêpe suzette als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Winterswijk. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.winterswijk.nl. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • (Regio) nummer: 0543 (+31543)
 • Centrale postcode: 7101
 • Lokale wijk: Stad

Voorbeelden van maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Sperziebonen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. Meestal kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 maaltijden. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Rundergehaktballetjes in saus en Rode kool met appel. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Winterswijk. De ontvangen subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Stad, Land.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Winterswijk maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.winterswijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7100, 7101, 7102, 7103).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente