Maaltijdservice Winterswijk Huppel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Huppel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Huppel? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende services in de buurt. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Andijvie stamppot met een gehaktbal en Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Winterswijk Huppel beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7105
PrijsindicatieVanaf €6,03
Maaltijd suggestieVier-groentenstamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Huppel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Winterswijk Huppel. Bijvoorbeeld interessante services als Vers voor Thuis of Albert Heijn. Maar ook lokaal bestaan er allerlei leveranciers en verswinkels. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kunt u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Huppel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Huppel. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt men eenvoudig de boodschappen zoals katenspek en sinas. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Huppel

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Winterswijk Huppel? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Couscous, kip, mergueze worst. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Winterswijk Huppel voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Macaronischotel bolognese wordt al bezorgd vanaf €5,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ciorbă, extra groenten en om het compleet te maken Baklava na. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Winterswijk. Meer hierover is beschikbaar op www.winterswijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • Netnummer: 0543 (+31543)
 • Hoofdpostcode: 7105
 • Veel gezochte wijk: Stad

Maaltijden suggesties

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Aardappelpannenkoeken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Huppel bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste leveranciers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden gewoonlijk geleverd door een lokale leverancier in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Burpee Chicken en Hachee met rodekool en witte rijst. Handig, want zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Winterswijk Huppel. De beschikbare voorziening heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Stad, Land.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een leverancier waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Winterswijk Huppel maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.winterswijk.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7105).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan