Maaltijdservice Winterswijk Meddo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Meddo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Meddo? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per maal. Genieten van Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook of Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Winterswijk Meddo geniet u van verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7104
PrijsindicatieVanaf €6,02
Maaltijd suggestieVispotje in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Meddo

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Winterswijk Meddo. U kunt denken aan erkende organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl of Chef Martin. Maar ook in de buurt zijn er verschillende partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de services probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Meddo? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Meddo. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee haalt men snel praktische of verse producten als tofu naturel en kaas. Meestal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Meddo

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Winterswijk Meddo? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit diverse leveranciers die mogelijk voldoen aan uw wensen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Hete Bliksem met een speklapje. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Winterswijk Meddo voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas is er al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Hutspot met worst is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel is beschikbaar vanaf €7,2.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, extra groenten en iets lichts zoals Bavarois als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Winterswijk. Meer details is beschikbaar op www.winterswijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • (Regio) nummer: 0543 (+31543)
 • Postcodegebied: 7104
 • Lokale wijk: Stad

Maaltijd ideeën

 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Pannenkoeken met spek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Meddo bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De gerechten worden doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Donkey Kicks Chicken en Zalmfilet in mosterdsaus. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. We hebben het over assistentie bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Winterswijk Meddo. De voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Stad, Land.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Winterswijk Meddo maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.winterswijk.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7104).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan