Maaltijdservice Winterswijk Brinkheurne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Brinkheurne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Brinkheurne? D.m.v. onze tool vindt u snel en simpel diverse aanbieders in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,15 per gerecht. Genieten van Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng of Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Winterswijk Brinkheurne smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7115
PrijsindicatieVanaf €6,09
Maaltijd suggestieHutspot met hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Brinkheurne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Winterswijk Brinkheurne. Neem bijv. belangrijke aanbieders als Diepvriesman en/of PLUS. Maar ook lokaal bestaan er allerlei organisaties en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft weer een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Brinkheurne? Er is een oplossing! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Brinkheurne. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zo haalt u moeiteloos praktische of verse producten als snoep en grillworst. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Brinkheurne

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Winterswijk Brinkheurne? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop leveranciers die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Ertwensoep met rookworst of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Op deze pagina tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk Brinkheurne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst kan je kopen vanaf €6,4.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Witte tomatensoep, een stukje fruit en een dessert als Rijstebrij om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Winterswijk. Praktische info bekijkt u op www.winterswijk.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.

Belangrijke info

Maaltijd voorbeelden

 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Kruudmoes met gortepap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Brinkheurne bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen en Viscurry. Sajour boontjes. Couscous. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Brinkheurne. De beschikbare tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Stad, Land.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Winterswijk Brinkheurne maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.winterswijk.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7115).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan