Maaltijdservice Winterswijk Ratum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Ratum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Ratum? Via deze pagina achterhaalt u supersnel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,50 p.p. Flink uitpakken met Vegetarische balletjes in saus of Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Winterswijk Ratum profiteert u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7106
PrijsindicatieVanaf €6,04
Maaltijd suggestieStamppot boerenkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Ratum

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Winterswijk Ratum. Denk dan aan populaire leveranciers als Uitgekookt en/of Buitendijk maaltijden. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende leveranciers en restaurants. Elke aanbieder biedt zijn eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de services eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er voorkeuren als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Ratum? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Ratum. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal services faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u eenvoudig broodnodige boodschappen als peren of pate’s. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Ratum

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Winterswijk Ratum? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip kerrie ananas met risotto of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Onderstaand ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk Ratum voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot Witlof met gehakt is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minestronesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Baba au rhum om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Winterswijk. Overige informatie kunt u teruglezen op www.winterswijk.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • (Regio) nummer: 0543 (+31543)
 • Postcodegebied: 7106
 • Populaire wijk: Stad

Maaltijd voorbeelden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Zalmfilet in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Ratum regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. Het eten wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Ratum. De voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Stad, Land.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Winterswijk Ratum maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.winterswijk.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7106).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan