Maaltijdservice Winterswijk Woold

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Woold voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Woold? Dankzij seniorenmaaltijd.nl ontdekt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,30 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Kipvink in jus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Winterswijk Woold ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7108
PrijsindicatieVanaf €6,06
Maaltijd suggestieStamppot andijvie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Woold

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Winterswijk Woold. Neem belangrijke aanbieders als Eet Smakelijk of Coop. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei aanbieders en verswinkels. Iedere partij biedt zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Woold? Dat is niet erg! Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Woold. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste firma’s hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Zo koop u eenvoudig belangrijke boodschappen als halvarine en zakdoekjes. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Woold

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Winterswijk Woold? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat leveranciers die mogelijk matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen en Stamppot Andijvie met spekjes. Verderop bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk Woold voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Broccoli rollade schotel is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ertwensoep met rookworst kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei bestelt u vanaf €6,2.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Bosintang, iets te drinken en iets fris zoals Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Winterswijk. Praktische info is beschikbaar op www.winterswijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • Regionummer: 0543 (+31543)
 • Postcodegebied: 7108
 • Lokale wijk: Stad

Maaltijden tips

 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Kipragout champignons

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Woold aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Asperge beenham schotel of Kip in roomsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het gaat om een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Woold. Uw tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Stad, Land.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Winterswijk Woold maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.winterswijk.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7108).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan