Maaltijdservice Winterswijk Kotten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Kotten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Kotten? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u supersnel verschillende organisaties die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,25 per maal. Genieten van Kip in roomsaus of Hutspot met hachee? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Winterswijk Kotten hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7107
PrijsindicatieVanaf €6,05
Maaltijd suggestieStamppot zuurkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Kotten

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Winterswijk Kotten. U kunt denken aan populaire aanbieders als Van Marle of Marley Spoon. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en verswinkels. Elke optie wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Kotten? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Kotten. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere services hebben ook een extra boodschappenservice voor senioren. Zo krijgt u snel belangrijke boodschappen als roomboter en thee. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Kotten

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Winterswijk Kotten? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw wensen voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Winterswijk Kotten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Tartufo om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Winterswijk. Praktische info kan u lezen op www.winterswijk.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Witlofschotel met ham

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Kotten bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsBruine bonensoep en Spinaziestamppot, braadworst. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Kotten. Deze voorziening heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Stad, Land.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Winterswijk Kotten maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.winterswijk.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7107).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan