Maaltijdservice Winterswijk Henxel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Henxel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Henxel? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,45. Smullen van Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus of Vegetarische lasagna, spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Winterswijk Henxel ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7113
PrijsindicatieVanaf €6,08
Maaltijd suggestieErwtensoep met rookworst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Henxel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Winterswijk Henxel. Denk aan populaire organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl en Picnic. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei instellingen en restaurants. Elke organisatie heeft zo een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Spelen er dieetwensen als eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Henxel? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Henxel. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor ouderen. Hiermee haalt men gelijk belangrijke boodschappen als groenteburger of chocolade vla. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Henxel

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Winterswijk Henxel? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit veel verschillende seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Verderop ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk Henxel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Couscous, kip, mergueze worst vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes bestelt u vanaf €5,85.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Hangop om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Winterswijk. Overige informatie leest u op www.winterswijk.nl. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.

Cijfers en feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Verse komkommersalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Henxel aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Doorgaans kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkens-groenteschotel of Kabeljauw in kruidensaus. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Henxel. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Stad, Land.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Winterswijk Henxel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.winterswijk.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7113).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan