Maaltijdservice Winterswijk Miste

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Miste voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Miste? Via seniorenmaaltijd.nl ontdekt u eenvoudig verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,30 per keer. Genieten van Gehakt in roomsaus of Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Winterswijk Miste krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7109
PrijsindicatieVanaf €6,07
Maaltijd suggestieBruine bonensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Miste

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Winterswijk Miste. Bijvoorbeeld grote partijen als Van Smaak of De Familiebox. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van instanties en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Miste? Er is een oplossing! Veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Miste. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men direct nuttige boodschappen zoals volle yoghurt en dranken. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Miste

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Winterswijk Miste? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die mogelijk aansluiten op uw situatie en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Verderop ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Winterswijk Miste voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot prei met roomkaas is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Runderlapje kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Tiramisu als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Winterswijk. Meer daarover bekijkt u op www.winterswijk.nl. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • (Net) nummer: 0543 (+31543)
 • Postcodegebied: 7109
 • Lokale wijk: Stad

Suggesties van maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Gepaneerde kipstukjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Miste aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Bij vriesvers kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Spinaziestamppot, braadworst en Slavink in jus met stamppot snijbonen. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. We hebben het over steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Winterswijk Miste. De regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Stad, Land.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Winterswijk Miste maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.winterswijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7109).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan