Maaltijdservice Winterswijk Corle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winterswijk Corle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winterswijk Corle? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk verschillende services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,85 per gerecht. Genieten van Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen en Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Winterswijk Corle smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7119
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieThaise curry

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Winterswijk Corle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Winterswijk Corle. Denk aan grote services als Freasy en Picnic. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere leverancier hanteert z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bedrijven rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Winterswijk Corle? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winterswijk Corle. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste aanbieders voorzien in een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als crackers en appelsap. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winterswijk Corle

Bent u specifiek op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Winterswijk Corle? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die mogelijk passen bij uw situatie en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot spitskool met kaas of Stamppot knolselderij met rucola. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk Corle voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst bestelt u vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Champignonsoep met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €3,75.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Pasta kip madras kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Taart om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Winterswijk. Meer hierover kunt u vinden op www.winterswijk.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Uitgekookt.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Winterswijk
 • (Net) nummer: 0543 (+31543)
 • Hoofdpostcode: 7119
 • Populaire wijk: Stad

Tips voor maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Rundergehaktbal in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winterswijk Corle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsChampignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree en Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Daardoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. We hebben het over thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Winterswijk Corle. De subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Stad, Land.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Winterswijk Corle maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.winterswijk.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7119).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan