Maaltijdservice Berkelland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berkelland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Berkelland? Door middel van deze website vindt u supersnel verschillende organisaties in de buurt. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,95 per maaltijd. Genieten van Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Berkelland hebt u toegang tot gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Netnummer0545 (+31545)
Postcode7271
PrijsindicatieVanaf €5,39
Maaltijd suggestieKipragout met Parijse wortelen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Berkelland

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Berkelland. U kunt denken aan grote leveranciers als Vers voor Thuis of Spar. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Berkelland? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berkelland. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders bieden ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als cervelaat of grillworst. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Berkelland

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Berkelland? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Ertwensoep met rookworst of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Verderop treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij RexwinkelVeemarkt 97271 AHBorculo
BuurtzorgWildenborchseweg 3 A7261 WXRuurlo
Keurslagerij KuenenDorpsstraat 667261 AXRuurlo
BuurtzorgHoflaan 3 – 57271 BRBorculo
Zorggroep – MandalaSportlaan 27312 TVApeldoorn
Restaurant BerkenhoveKoning Lodewijklaan 387b7314 AZApeldoorn
Restaurant De LoohofKoning Lodewijklaan 27314 GDApeldoorn
SPAR ZweersKoning Lodewijklaan 1687314 GLApeldoorn
TSN ThuiszorgMercuriuslaan 35A7314 KRApeldoorn
Keurslager LautenschutzKoninginnelaan 447315 BTApeldoorn
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berkelland voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipragout met Parijse wortelen wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Berkelland. Aanvullende info is beschikbaar op www.gemeenteberkelland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Berkelland
 • Netnummer: 0545 (+31545)
 • Hoofdpostcode: 7271
 • Veel gezochte wijk: Borculo

Suggesties van maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Berkelland regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De gerechten worden meestal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Pannenkoeken met appelvulling en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Berkelland. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Berkelland maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.gemeenteberkelland.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7160, 7161).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente