Maaltijdservice Oost Gelre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oost Gelre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oost Gelre? Via deze pagina vergelijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,45. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pasta/tonijnschotel en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Oost Gelre geniet u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteOost Gelre
Netnummer0544 (+31544)
Postcode7131
PrijsindicatieVanaf €5,7
Maaltijd suggestieMacaronischotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Oost Gelre

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Oost Gelre. Neem bijv. erkende bezorgers als Maaltijdservice.nl en Budget meals. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke service levert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Zijn er specifieke wensen zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Oost Gelre? Dat is niet erg! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oost Gelre. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals snoeptomaatjes of leverpastei. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oost Gelre

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Oost Gelre? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kipfilet in piri piri saus of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Hieronder bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
Keurslager SchuurmanRapenburgsestraat 367131 CZLichtenvoorde
Het ZwaantjeZieuwentseweg 17131 LALichtenvoorde
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 317136 LEZieuwent
Marga KlompeZiekenhuisstraat 147141 ANGroenlo
BuurtzorgGrotestraat 307151 BGEibergen
Keurslagerij BoendersBrink 57151 CREibergen
Livio – De MeergaardenWillem Sluyterstraat 67151 DWEibergen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oost Gelre voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado vindt u vaak al vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ertwensoep met rookworst is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Indisch gehaktbrood is er al vanaf €6,9.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, een extra salade en om het compleet te maken Natas do Céu om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Oost Gelre. Meer details kunt u vinden op www.oostgelre.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Oost Gelre
 • Regionummer: 0544 (+31544)
 • Postcode: 7131
 • Populaire wijk: Lichtenvoorde

Maaltijd ideeën

 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Savooiekool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oost Gelre regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De seniorenmaaltijden worden altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oost Gelre. De beschikbare tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwewnt, Lievelde, Vragender, Groenlo, Marienvelde.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oost Gelre maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.oostgelre.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7136).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente