Maaltijdservice Zutphen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zutphen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zutphen? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl treft u moeiteloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,55 p.p. Genieten van Pasta kip madras of Tortellini gevuld met kaas? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Zutphen geniet u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteZutphen
Netnummer0575 (+31575)
Postcode7201
PrijsindicatieVanaf €5,86
Maaltijd suggestiePastaschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zutphen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Zutphen. We hebben het over populaire organisaties als Van Marle of Buitendijk maaltijden. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bedrijven gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Zutphen? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zutphen. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende services hanteren ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier koop u snel broodnodige boodschappen als vuilniszakken en afwasborstel. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zutphen

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Zutphen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Verderop tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Sutfene – De LunetteCoehoornsingel 37201 AAZutphen
Marga KlompeDorpstraat 27156 LLBeltrum
Livio – De MeergaardenWillem Sluyterstraat 67151 DWEibergen
Slagerij van DamLaarstraat 37201 CAZutphen
Smakelijk thuysZweedsestraat 2.17202 CKZutphen
PolbeekVan Dorenborchstraat 17203 CAZutphen
Kokkie AnoukieVan Essenstraat 157203 DHZutphen
BuurtzorgEmmerikseweg 239 A7204 SKZutphen
BuurtzorgJolinkweg 27211 DMEefde
BuurtzorgHoofdstraat 45 B2117213 CRGorssel
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zutphen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap is er al vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree is er al vanaf €7,5.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Vlaflip als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Zutphen. Meer daarover leest u op www.zutphen.nl. Of klik door voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Zutphen
 • (Net) nummer: 0575 (+31575)
 • Postcodegebied: 7201
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijden tips

 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Gehakt in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zutphen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Witlof a la creme. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Zutphen. Deze regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Centrum – De Hoven, Waterkwartier, Noordveen, Zuidwijken, Leesten, Warnsveld.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Zutphen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.zutphen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7200, 7201, 7202, 7203, 7204, 7205, 7206, 7207, 7233).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente