Maaltijdservice Deventer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deventer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Deventer? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u moeiteloos verschillende services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,15 p.p. Ouderwets genieten van Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in Deventer hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
Netnummer0575 (+31575)
Postcode7411
PrijsindicatieVanaf €5,49
Maaltijd suggestieWokgroenten teriyaki

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Deventer

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Deventer. Denk dan aan populaire organisaties als Apetito of Culinair Kommers. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene partijen en speciale eetpunten. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Deventer? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deventer. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men direct broodnodige boodschappen als brood of koeken. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Deventer

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Deventer? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere menu’s die mogelijk matchen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Lasagna bolognese. Verderop bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
Carinova MaaltijdserviceSt. Jozefplein 17415 EHDeventer
Samen koken en eten HumanitasRadboudlaan 17415 VADeventer
Gotink MaaltijdserviceOsnabrückstraat 207418 BNDeventer
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deventer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Broccoli rollade schotel vindt u vaak al vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is er al voor €4,5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Bloemkoolsoep wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bonensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Vanille ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Deventer. Aanvullende info kan u lezen op www.deventer.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vers aan tafel.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Deventer
 • (Regio) nummer: 0575 (+31575)
 • Centrale postcode: 7411
 • Veel gezochte wijk: Binnenstad

Maaltijden suggesties

 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Kruudmoes met gortepap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Deventer regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal kan dat via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundergoulash en Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Deventer. De ontvangen subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Deventer maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.deventer.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7400, 7401, 7411, 7412, 7413, 7414, 7415, 7416, 7417, 7418, 7419, 7420, 7421, 7422, 7423, 7424, 7425, 7426, 7427, 7428).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente