Maaltijdservice Haaksbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haaksbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Haaksbergen? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u moeiteloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,45 per maal. Genieten van Runderhachee met rode kool of Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Haaksbergen hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteHaaksbergen
Netnummer053 (+3153)
Postcode7481
PrijsindicatieVanaf €5,52
Maaltijd suggestieKlapstuk met hutspot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Haaksbergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Haaksbergen. Neem grote bedrijven als Uitgekookt en/of Chef Martin. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Haaksbergen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haaksbergen. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men gelijk de supermarktartikelen als achterham en koffieroomcups. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haaksbergen

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Haaksbergen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele opties die mogelijk aansluiten op uw eisen en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Spinazie à la crème met champignons of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Hieronder ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBevertstraat 27481 CXHaaksbergen
SPAR MaaltijdserviceGoorseweg 127478 BDDiepenheim
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Haaksbergen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Erwtensoep met rookworst wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Uiensoep bestelt u vanaf €5,5.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Burgersoep, een extra salade en een toetje als Schaafijs na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Haaksbergen. Praktische info is beschikbaar op www.haaksbergen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Jumbo.

Informatie

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Haaksbergen
 • (Regio) nummer: 053 (+3153)
 • Hoofdpostcode: 7481
 • Veel gezochte wijk: Haaksbergen

Maaltijden suggesties

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Vissticks met groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haaksbergen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De magnetronmaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Haaksbergen. Uw voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Haaksbergen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.haaksbergen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7480, 7481, 7482, 7483).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan