Maaltijdservice Rijssen-Holten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijssen-Holten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rijssen-Holten? Via www.seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per persoon. Ouderwets genieten van Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen en Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Rijssen-Holten beschikt u over heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
Netnummer0548 (+31548)
Postcode7461
PrijsindicatieVanaf €5,62
Maaltijd suggestieKoninginnesoep met kip

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Rijssen-Holten

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Rijssen-Holten. U kunt denken aan erkende organisaties als Freasy of EkoPlaza. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij interessante organisaties en slagerijen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Zijn er dieetwensen als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Rijssen-Holten? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijssen-Holten. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals jam en koffiekoeken. Normaal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rijssen-Holten

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Rijssen-Holten? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Aspergesoep met zalm en Stamppot knolselderij met rucola. Onderstaand ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Coolinair CateringDaltonstraat 177461 ACRijssen
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
Stichting Tafeltje DekjeWeth H H Korteboslaan 61C7461 PJRijssen
ZorgAccentHaarstraat 837462 ALRijssen
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijssen-Holten voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktballetjes in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Rijssen-Holten. Meer hierover leest u op www.rijssen-holten.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vloeibare maaltijden.

Feiten

Maaltijd ideeën

 • Groentesoep met balletjes
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Heldere vermicellisoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Rijssen-Holten regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of online. Uw bestelling wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Doperwtje wortel kippenpoot schotel of Spaghetti Bolognese, kaas. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het gaat om ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Rijssen-Holten. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een service waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Rijssen-Holten maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.rijssen-holten.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7460, 7461, 7462, 7463).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente