Maaltijdservice Dinkelland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dinkelland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Dinkelland? Geholpen door deze pagina bekijkt u supersnel diverse aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Aspergesoep of Gebonden tomatensoep? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Dinkelland geniet u van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
Netnummer0541 (+31541)
Postcode7591
PrijsindicatieVanaf €5,5
Maaltijd suggestieKipfilet mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Dinkelland

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Dinkelland. We hebben het over grote aanbieders als Thuisgekookt.nl en/of Vers Voor Thuis. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft weer z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Dinkelland? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dinkelland. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers bieden ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee koop men snel verse of handige boodschappen als salades of volle melk. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dinkelland

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Dinkelland? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Op deze pagina treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
ZorgAccentBellavistastraat 37604 ADAlmelo
TSN ThuiszorgJan Tooropstraat 277606 JSAlmelo
Keurslager OttenOranjestraat 37607 BHAlmelo
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dinkelland voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Tortellini gevuld met kaas kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng wordt al bezorgd vanaf €7,15.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Knoflooksoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Kaas na. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Dinkelland. Overige informatie treft u op www.dinkelland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Van Smaak.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Dinkelland
 • Regionummer: 0541 (+31541)
 • Postcode: 7591
 • Lokale wijk: Denekamp

Maaltijden tips

 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Rundergehaktbal in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Dinkelland aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 25 maaltijden. Bij vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Sukadelapje in jus of Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft hulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Dinkelland. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Denekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een partij waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Dinkelland maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.dinkelland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7590, 7591).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente