Maaltijdservice Losser

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Losser voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Losser? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,20 per gerecht. Smullen van Kiptajine of Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Losser geniet u van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Netnummer053 (+3153)
Postcode7581
PrijsindicatieVanaf €5,61
Maaltijd suggestieStamppot boerenkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Losser

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Losser. Neem erkende bezorgers als Regiomeal of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf zijn er prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke partij levert een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Losser? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Losser. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse firma’s bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als volle melk of karnemelk. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Losser

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Losser? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Asperge beenham schotel of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Losser voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Speklapjes met jus en preistamppot wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Koude vruchtensoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Losser. Meer daarover treft u op www.gemeentelosser.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Losser
 • (Regio) nummer: 053 (+3153)
 • Hoofdpostcode: 7581
 • Veel gezochte wijk: Losser

Maaltijden tips

 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Pompoensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Losser bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor senioren worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Aspergesoep vg of Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Het gaat om assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Losser. De voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Losser maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.gemeentelosser.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7580, 7581, 7582).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente