Maaltijdservice de Lutte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in de Lutte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in de Lutte? Middels deze pagina achterhaalt u supersnel diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,75 per gerecht. Genieten van Speklapjes met jus en preistamppot en Kaaskroketjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in de Lutte ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Netnummer0541 (+31541)
Postcode7587
PrijsindicatieVanaf €6,89
Maaltijd suggestieKip Andorra

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in de Lutte

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van de Lutte. U kunt denken aan grote services als Van Marle of Ekomenu. Maar ook lokaal zien we uitstekende partijen en restaurants. Iedere leverancier heeft zo zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in de Lutte? Ook dan bent u welkom! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in de Lutte. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse leveranciers hanteren ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men snel belangrijke boodschappen als krentenbrood of beschuit. Vaak kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in de Lutte

Bent u op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in de Lutte? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit flink wat bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden voedingspatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Varkensfilet in jus met koolraap en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Bekijk ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Oldenzaal CateringLyceumstraat 757572 CNOldenzaal
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in de Lutte voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip kerrie ananas met risotto wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten is er al vanaf €7,35.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Miyeok guk, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Losser. Meer informatie bekijkt u op www.gemeentelosser.nl. Op deze website leest u ook meer over Apetito.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Losser
 • (Regio) nummer: 0541 (+31541)
 • Hoofdpostcode: 7587
 • Veel gezochte wijk: Losser

Suggesties van maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Varkenshaasje in pepersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in de Lutte regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of email / internet. Het eten wordt in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsRunderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen en Bami babi ketjap. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening de Lutte. De subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje de Lutte maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeentelosser.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7574, 7587).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan