Maaltijdservice Glane

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Glane voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Glane? Door gebruik te maken van deze website doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,90 p.p. Aanschuiven voor Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree of Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Glane beschikt u over vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Netnummer053 (+3153)
Postcode7585
PrijsindicatieVanaf €6,87
Maaltijd suggestieAspergesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Glane

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Glane. Bijvoorbeeld populaire maaltijdbezorgers als Van Smaak en/of Easy Meal. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft weer z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Zijn er voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Glane? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Glane. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers hanteren ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als afbakbroodjes en frisdrank. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Glane

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Glane? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende menu’s die mogelijk passen bij uw situatie voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Op deze pagina tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Glane voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Champignon omelet is beschikbaar vanaf €5,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Groentesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Losser. Meer daarover is beschikbaar op www.gemeentelosser.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Losser
 • Regionummer: 053 (+3153)
 • Postcodegebied: 7585
 • Veel gezochte wijk: Losser

Suggesties van maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot prei met roomkaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Glane aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dit via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het gaat om thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Glane. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Glane maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.gemeentelosser.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7585).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan