Maaltijdservice Beuningen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beuningen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Beuningen? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,20 per gerecht. Genieten van Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Spinazie à la crème met champignons? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Beuningen geniet u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Netnummer024 (+3124)
Postcode7588
PrijsindicatieVanaf €6,9
Maaltijd suggestieWitte rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Beuningen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Beuningen. Neem bijv. grote leveranciers als Royal Foods of Buitendijk maaltijden. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende instanties en sociale voorzieningen. Elke optie heeft zo een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Dankzij deze website kunt u derhalve de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Beuningen? Er kan meer dan u denkt! Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beuningen. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven voorzien in een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als zeewier burger of gekookte achterham. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Beuningen

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Beuningen? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende leveranciers die mogelijk aansluiten op uw wensen en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Poffertjes met poedersuiker en Forel met venkel. Onderstaand treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beuningen voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Zuurkool met appel is er al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kruudmoes met gortepap kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Aspergesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Banaan ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Losser. Praktische info kunt u vinden op www.gemeentelosser.nl. Of klik door voor meer informatie over Mealhero.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Losser
 • (Regio) nummer: 024 (+3124)
 • Postcodegebied: 7588
 • Lokale wijk: Losser

Maaltijd ideeën

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Runderhachee met rode kool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Beuningen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type maaltijdservice klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Het eten wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Andijvie a la creme of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Beuningen. Deze regeling heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.
 • Goedkope thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Beuningen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.gemeentelosser.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6640, 7588).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan