Maaltijdservice Wierden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wierden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wierden? Geholpen door deze website treft u moeiteloos verschillende organisaties in uw regio. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,85 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen en Gehakt in roomsaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Wierden geniet u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
Netnummer0546 (+31546)
Postcode7642
PrijsindicatieVanaf €5,67
Maaltijd suggestieHeldere vermicellisoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Wierden

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Wierden. Bijvoorbeeld grote organisaties als Maaltijdservice.nl of Budget meals. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instanties en verswinkels. Elke leverancier biedt z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wierden? Er is een oplossing! Best veel maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wierden. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als gebraden gehakt of stroopwafels. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wierden

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wierden? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Stamppot Boerenkool met rookworst. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
Keurslager ArensDe Meierij 177631 AMOotmarsum
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wierden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is er al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Zuurkool met appel is er al voor €5,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Vegetarische lasagna, spinazie is er al vanaf €7,5.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kaassoep, extra groenten en om het compleet te maken Chipolata mousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Wierden. Meer hierover leest u op www.wierden.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Wierden
 • (Net) nummer: 0546 (+31546)
 • Hoofdpostcode: 7642
 • Veel gezochte wijk: Wierden

Maaltijden tips

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wierden aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Procureurlapje met groenten of Tortellini met gehakt en kaas. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Wierden. De beschikbare tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wierden maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.wierden.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7468, 7640, 7641, 7642, 7645).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan



Alle plaatsen in deze gemeente