Maaltijdservice Enter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Enter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Enter? Via onze vergelijker achterhaalt u supersnel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Smullen van Kip, worteltjes, aardappelpuree of Uiensoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Enter hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
Netnummer0547 (+31547)
Postcode7468
PrijsindicatieVanaf €6,78
Maaltijd suggestieUiensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Enter

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Enter. Neem bijv. populaire bezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Culinair Kommers. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft weer een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Enter? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Enter. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als toetjes of gekookte achterham. Dikwijls gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Enter

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Enter? Of heeft u liever vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit diverse thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Verderop treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Carint ReggelandDe Stoevelaar 17471 ABGoor
Maaltijd service Hof van TwenteGrotestraat 647471 BRGoor
BuurtzorgHengevelderstraat 34 A7471 CHGoor
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Enter voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons is er al voor €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas is er al voor €4,85.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes kan je kopen vanaf €6,95.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Koude vruchtensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Poire belle Hélène om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Wierden. Praktische info kunt u teruglezen op www.wierden.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Wierden
 • (Regio) nummer: 0547 (+31547)
 • Postcodegebied: 7468
 • Veel gezochte wijk: Wierden

Maaltijd voorbeelden

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Ajam pangang, bami goreng

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Enter bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Bami babi ketjap en Kick Through Spaghetti. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Enter. De ontvangen voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Enter maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.wierden.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7468).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan