Maaltijdservice Hoge Hexel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoge Hexel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hoge Hexel? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos diverse bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Hoge Hexel beschikt u over de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
Netnummer0546 (+31546)
Postcode7645
PrijsindicatieVanaf €5,03
Maaltijd suggestieNasi kip saté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Hoge Hexel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Hoge Hexel. Denk dan aan populaire aanbieders als Thuisgekookt.nl en/of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt bestaan er uitstekende instanties en verswinkels. Iedere aanbieder levert een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kunt u de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Hoge Hexel? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoge Hexel. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt men snel verse of handige boodschappen als afbak pistolet meergranen en biscuits. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoge Hexel

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Hoge Hexel? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kippensoep met vermicelli of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op deze pagina tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
Keurslager ArensDe Meierij 177631 AMOotmarsum
FranciscusDe Meierij 17631 AMOotmarsum
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoge Hexel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kruudmoes met gortepap vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Seolleongtang, een extra rauwkostsalade en een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Wierden. Meer details kan u lezen op www.wierden.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Wierden
 • Netnummer: 0546 (+31546)
 • Centrale postcode: 7645
 • Lokale wijk: Wierden

Maaltijden tips

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gepaneerde varkensschnitzel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hoge Hexel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men moeiteloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRoerei met spinazie à la crème of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Hoge Hexel. Een subsidie kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Hoge Hexel maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.wierden.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7641, 7645).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan