Maaltijdservice Borne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Borne? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u eenvoudig verschillende services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,45 per gerecht. Flink uitpakken met Kip kerrie ananas met risotto of Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Borne profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteBorne
Netnummer074 (+3174)
Postcode7622
PrijsindicatieVanaf €5,47
Maaltijd suggestieVenkelsoep met dille

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Borne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Borne. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Van Marle of Kooc. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende initiatieven en speciale eetpunten. Iedere aanbieder heeft zo zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bedrijven op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Borne? Ook dan bent u welkom! Veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borne. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor senioren. Zodoende koop u snel belangrijke boodschappen als sinaasappels en desembrood rogge. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Borne

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Borne? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rode bieten met een speklap en jus of Linzensoep met bleekselderij. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgGrotestraat 237622 GABorne
Slagerij Traiteur JacobsAzelosestraat 707621 BBBorne
Familie Restaurant De Scheepskajuitt Wooldrik 47621 AHBorne
Slagerij RensinkNieuwe Kerkstraat 17622 LGBorne
SPAR DraaijerPast. Ossestraat 197627 PJBornerbroek
FranciscusDe Meierij 17631 AMOotmarsum
Keurslager ArensDe Meierij 177631 AMOotmarsum
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borne voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een extra salade en iets lichts zoals Roomijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Borne. Meer details is beschikbaar op www.borne.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Borne
 • Regionummer: 074 (+3174)
 • Postcodegebied: 7622
 • Populaire wijk: Borne

Maaltijden tips

 • Volkoren macaronischotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Gepaneerde kipstukjes

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Borne bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gegrilde groentenmix in saus of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Borne. De ontvangen tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Borne, Buitengebied Borne.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Borne maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.borne.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7620, 7621, 7622, 7623).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente