Maaltijdservice Tubbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tubbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Tubbergen? Door middel van onze vergelijker bekijkt u probleemloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,15 p.p. Aanschuiven voor Champignonsoep en Kalkoenmedaillons in saus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Tubbergen geniet u van voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
Netnummer0546 (+31546)
Postcode7651
PrijsindicatieVanaf €5,65
Maaltijd suggestieKick Through Spaghetti

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Tubbergen

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Tubbergen. Denk aan populaire services als Apetito en/of Bofrost. Ook in de gemeente zelf zien we prima instanties en zorginstellingen. Iedere organisatie levert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde wensen als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Tubbergen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tubbergen. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s voorzien in een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee haalt u eenvoudig de supermarktartikelen als leverworst en desembrood rogge. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tubbergen

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Tubbergen? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot knolselderij met rucola of Flensjes met fruit. Onderstaand ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
Tafeltje Dekje DinkellandKerkstraat 94A7667 PZReutum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tubbergen voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden bestelt u vanaf €5,5.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Fasolada, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Tubbergen. Praktische info leest u op www.tubbergen.nl. Lees ook verder over Koelvers maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Tubbergen
 • (Regio) nummer: 0546 (+31546)
 • Postcode: 7651
 • Lokale wijk: Tubbergen

Voorbeelden van maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Kip kantonees, rijstmix

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tubbergen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De gerechten worden in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan thuishulp bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Tubbergen. Een voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Tubbergen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.tubbergen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7650, 7651).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente