Maaltijdservice Dalfsen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dalfsen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Dalfsen? D.m.v. onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,95 per persoon. Aanschuiven voor Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes en Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Dalfsen beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteDalfsen
Netnummer0529 (+31529)
Postcode7721
PrijsindicatieVanaf €5,48
Maaltijd suggestieVerse rauwkostsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Dalfsen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Dalfsen. Neem bijv. grote maaltijdbezorgers als Eet Smakelijk en/of Etume. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kan u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Dalfsen? Dat is niet erg! Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dalfsen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste firma’s beschikken over een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals smeerkaas en frisdrank. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dalfsen

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Dalfsen? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop leveranciers die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Stamppot rode kool met hachee. Verderop ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Rosengaerde – De Blaue BogenPastoriestraat 17721 CTDalfsen
Baalderborg GroepDe Tjalk 497701 LRDedemsvaart
BuurtzorgJulianastraat 547701 GMDedemsvaart
Hof van DalfsenHaersolteweg 37722 SEDalfsen
Saxenburgh – OldenhaghenHessel Mulertstraat 227731 CLOmmen
Resto OCOBrugstraat 167731 CTOmmen
BuurtzorgMarkt 32 A7731 DBOmmen
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3A7731 DCOmmen
Maaltijdspecialist Auke en Gerda KielData 24-267741 MGCoevorden
Maaltijdservice.nuMarshovenlaan 27742 TVCoevorden
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dalfsen voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is er al vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Asperge beenham schotel wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni is er al vanaf €6,65.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Phở, een stukje fruit en voor de volledigheid een Pistache ijs achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Dalfsen. Meer informatie is beschikbaar op www.dalfsen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesman.

Informatie

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Dalfsen
 • Netnummer: 0529 (+31529)
 • Centrale postcode: 7721
 • Veel gezochte wijk: Dalfsen

Voorbeelden van maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Verse komkommersalade

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Dalfsen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met alle services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het gaat om thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Dalfsen. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Dalfsen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.dalfsen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7711, 7720, 7721, 7722).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente