Maaltijdservice Nieuwleusen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwleusen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwleusen? Middels onze tool ontdekt u moeiteloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,80 p.p. Smullen van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli en Pasta kip madras? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Nieuwleusen smult u weer van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteDalfsen
Netnummer0529 (+31529)
Postcode7711
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieSpaghetti Napoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Nieuwleusen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Nieuwleusen. Neem bijv. interessante leveranciers als Diepvriesman of Chef Martin. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en verswinkels. Ieder bedrijf heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u daarom de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er menu-voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwleusen? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwleusen. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel firma’s bieden ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals gebraden gehakt en volle melk. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwleusen

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nieuwleusen? Of zoekt u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze leveranciers die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Kruudmoes met gortepap of Stamppot knolselderij met rucola. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Baalderborg GroepDe Tjalk 497701 LRDedemsvaart
BuurtzorgJulianastraat 547701 GMDedemsvaart
Maaltijdservice ‘n EschEsweg 97683 VHDen Ham
Rosengaerde – De Blaue BogenPastoriestraat 17721 CTDalfsen
Hof van DalfsenHaersolteweg 37722 SEDalfsen
Saxenburgh – OldenhaghenHessel Mulertstraat 227731 CLOmmen
Resto OCOBrugstraat 167731 CTOmmen
BuurtzorgMarkt 32 A7731 DBOmmen
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3A7731 DCOmmen
Maaltijdspecialist Auke en Gerda KielData 24-267741 MGCoevorden
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwleusen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Chili con carne, gehakt, rijst is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Snijbonen met een kipfilet kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook is beschikbaar vanaf €6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Thukpa, iets te drinken en iets lichts zoals Dame blanche om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Dalfsen. Praktische info is beschikbaar op www.dalfsen.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Dalfsen
 • Netnummer: 0529 (+31529)
 • Hoofdpostcode: 7711
 • Veel gezochte wijk: Dalfsen

Maaltijden suggesties

 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Linzensoep met bleekselderij

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nieuwleusen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. Uw bestelling wordt veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Gebonden tomatensoep en Penne pesto, kip, groene groenten. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Nieuwleusen. De regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Nieuwleusen maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.dalfsen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7710, 7711).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan