Maaltijdservice Ommen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ommen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ommen? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,25 per maaltijd. Aan tafel voor Gebonden kerrie-champignonsoep of Kip kerrie ananas schotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Ommen beschikt u over verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteOmmen
Netnummer0529 (+31529)
Postcode7731
PrijsindicatieVanaf €5,6
Maaltijd suggestieVerse komkommersalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Ommen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Ommen. Neem grote bedrijven als Diepvriesman en/of Kooc. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij prima aanbieders en restaurants. Elke leverancier hanteert zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Ommen? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ommen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes en volle yoghurt. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ommen

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ommen? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook en Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Verderop treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Saxenburgh – OldenhaghenHessel Mulertstraat 227731 CLOmmen
Hof van DalfsenHaersolteweg 37722 SEDalfsen
Rosengaerde – De Blaue BogenPastoriestraat 17721 CTDalfsen
Resto OCOBrugstraat 167731 CTOmmen
BuurtzorgMarkt 32 A7731 DBOmmen
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3A7731 DCOmmen
Maaltijdspecialist Auke en Gerda KielData 24-267741 MGCoevorden
Maaltijdservice.nuMarshovenlaan 27742 TVCoevorden
BuurtzorgEuropaweg 1057761 ABSchoonebeek
BuurtzorgEuropaweg 143a7766 AENieuw-Schoonebeek
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ommen voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie kan je kopen vanaf €7,05.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Waterkerssoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Fraises Wilhelmine als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Ommen. Aanvullende info treft u op www.ommen.nl. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Ommen
 • Regionummer: 0529 (+31529)
 • Postcodegebied: 7731
 • Wijk: Ommen

Suggesties van maaltijden

 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kick Through Spaghetti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ommen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes of Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Ommen. Een voorziening kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Ommen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.ommen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7730, 7731, 7732).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente