Maaltijdservice Hardenberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hardenberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hardenberg? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,75 p.p. Aanschuiven voor Stamppot zuurkool en Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Hardenberg smult u weer van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Postcode7772
PrijsindicatieVanaf €5,53
Maaltijd suggestieGebonden mosterdsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Hardenberg

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Hardenberg. Bijvoorbeeld populaire services als Eet Smakelijk en Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Hardenberg? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hardenberg. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven voorzien in een speciale boodschappenservice voor senioren. Zo krijgt u gelijk de supermarktartikelen als afbak donker meergranen broodjes en peren. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hardenberg

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hardenberg? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Hieronder bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDe Stuwdijk 1A7772 AWHardenberg
SPAR PierikJupiterplein 17771 XTHardenberg
BuurtzorgEuropaweg 143a7766 AENieuw-Schoonebeek
Brinkman maaltijdenserviceNieuwe Haven 247772 BCHardenberg
BuurtzorgDe Esch 17783 CGGramsbergen
Het wapen van EmmenSchimmerweg 17811 AREmmen
Keurslagerij JansenDalipassage 557811 DAEmmen
Slagerij VeerbeekStatenweg 457824 CTEmmen
TSN ThuiszorgStatenweg 1097824 CWEmmen
SPAR SchijffSplitting 1567826 CTEmmen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Hardenberg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen is er al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep met balletjes wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Lekkerbekje kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Vermicellisoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Irish Coffee mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Hardenberg. Meer hierover leest u op www.hardenberg.nl. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.

Gegevens

Suggesties van maaltijden

 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Visburger met groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hardenberg bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Linzensoep met bleekselderij of Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Hardenberg. Uw subsidie kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hardenberg maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.hardenberg.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7770, 7771, 7772, 7773).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente