Maaltijdservice Staphorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Staphorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Staphorst? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,10 p.p. Smullen van Gekookte aardappels en Groentensoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Staphorst hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteStaphorst
Netnummer0522 (+31522)
Postcode7951
PrijsindicatieVanaf €5,63
Maaltijd suggestieGestoofde lamsschouder

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Staphorst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Staphorst. We hebben het over belangrijke services als Eet Smakelijk of Etume. Maar ook lokaal ontstaan er tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij heeft zo een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Staphorst? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Staphorst. Ideaal voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste bezorgers voorzien in een praktische boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval koop men zonder moeite de boodschappen zoals smeerkaas of vuilniszakken. Doorgaans gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Staphorst

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Staphorst? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse maaltijdservices die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Couscous, kip, mergueze worst of Stamppot spruitjes met chorizo. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BergerslagEbbinge Wubbenlaan 57951 AAStaphorst
Zorggroep NoorderboogWerkhorst 367944 AVMeppel
Icare – West-VeluweBlankenstein 4007943 PHMeppel
Stichting Welzijn Staphorst (SWS)Berkenlaan 17951 CAStaphorst
BuurtzorgDijkhuizen 667961 AMRuinerwold
Dorpshuis ’t Neie PuntJan Wierengaweg 1097963 CMRuinen
Restaurant De MolenhofHofweg 257971 BKHavelte
Slagerij van DalenDorpsstraat 447971 CSHavelte
Restaurant De WeyertWeverslaan 1a7991 BNDwingeloo
Keurslagerij van der LaanBrink 227991 CHDwingeloo
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Staphorst voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van factoren als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree is er al vanaf €6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kibbeling met kruidendip kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een stukje fruit en een toetje als Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Staphorst. Overige informatie bekijkt u op www.staphorst.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Staphorst
 • Netnummer: 0522 (+31522)
 • Postcodegebied: 7951
 • Veel gezochte wijk: Staphorst

Maaltijden suggesties

 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Gebonden rundvleessoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Staphorst bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of online. De menu’s worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. U kunt denken aan thuishulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Staphorst. Uw regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Staphorst (kern), Rouveen (kern), Rouveen (buitengebied), Staphorst (buitengebied), IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Klooster.
 • Voordelige thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Staphorst maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.staphorst.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7950, 7951, 7954).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente