Maaltijdservice Hattem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hattem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hattem? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,75 per keer. Ouderwets genieten van Gehakt, bloemkool, aardappelpuree of Chinese wokschotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Hattem geniet u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteHattem
Netnummer038 (+3138)
Postcode8051
PrijsindicatieVanaf €5,55
Maaltijd suggestieZalm in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Hattem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Hattem. Bijvoorbeeld belangrijke bedrijven als Van Marle en De Familiebox. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elke optie heeft zo een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Hattem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hattem. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Hierdoor haalt men direct praktische of verse producten als afbak broodmandje of grillworst. In de regel gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hattem

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Hattem? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel menu’s die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Rode bieten met een speklap en jus. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenbelt 28051 EVHattem
Het Zonnehuis: Grand caféNijenhuislaan 28043 WBZwolle
Driezorgwoningen De WendakkerWintersdijkstraat 308043 VSZwolle
De Bongerd – Bistro ’t SluusienBongerd 328051 VLHattem
IJsselheem – De HazelaarHet Gasthuysland 3008061 KLHasselt
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hattem voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap is er al voor €3,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Kwark als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Hattem. Meer details kan u lezen op www.hattem.nl. Lees ook verder over Zoutarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Hattem
 • Regionummer: 038 (+3138)
 • Centrale postcode: 8051
 • Veel gezochte wijk: Hattem

Voorbeelden van maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Erwtensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hattem aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De menu’s worden altijd thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 30 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst of Rookworst met stamppot boerenkool. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Hattem. Een subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Hattem, Polder Hattem en Molecaten.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hattem maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.hattem.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8050, 8051, 8052).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan