Maaltijdservice Zwolle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwolle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zwolle? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u gemakkelijk diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,25. Genieten van Huisgemaakte rundergehaktbal in jus en Ribkarbonade in jus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Zwolle ontvangt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteZwolle
Netnummer038 (+3138)
Postcode8017
PrijsindicatieVanaf €5,69
Maaltijd suggestieKip kantonees, rijstmix

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Zwolle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Zwolle. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Mealhero en Kooc. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende instanties en slagerijen. Iedere aanbieder heeft zo een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zwolle? Dat is niet erg! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwolle. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven voorzien in een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als abrikozenjam of afwasborstel. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwolle

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zwolle? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een hoop menu’s die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Lees ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
De KievitsbloemPatriottenlaan 38014 XPZwolle
Restaurant De Keuken van ZuidGelijkheid 18014 XCZwolle
Keurslager van de WegPijmanstraat 218014 VBZwolle
De VenusSpoolderbergweg 198019 BBZwolle
Restaurant Onder de EsdoornEsdoornstraat 78021 WBZwolle
Radewijntje: lekker in DiezeRadewijnsstraat 18022 BGZwolle
Driezorgwoningen ArcadiaHogenkampsweg 1508022 DMZwolle
SPAR MulderRoemer Visscherstraat 198023 ALZwolle
Stern Maaltijdservice PlusOssenkamp 2-M8024 AEZwolle
De Buurman VersLokaalCampherbeeklaan 528024 BZZwolle
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwolle voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook bestelt u vanaf €5.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot Hutspot met worst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met jus en hutspot bestelt u vanaf €6,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Appelmoes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zwolle. Meer daarover leest u op www.zwolle.nl. Of klik door voor meer informatie over Uitgekookt.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Zwolle
 • Netnummer: 038 (+3138)
 • Postcode: 8017
 • Wijk: Binnenstad

Tips voor maaltijden

 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwolle aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen en Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Zwolle. Een voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Binnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum, Soestweteringlanden.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zwolle maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.zwolle.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8000, 8001, 8002, 8003, 8004, 8007, 8011, 8012, 8013, 8014, 8015, 8016, 8017, 8019, 8021, 8022, 8023, 8024, 8025, 8026, 8028, 8031, 8032, 8033, 8034, 8035, 8041, 8042, 8043, 8044, 8045).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan