Maaltijdservice Zwartewaterland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwartewaterland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zwartewaterland? Dankzij onze tool bekijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per persoon. Aanschuiven voor Eieromelet in kaassaus of Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Zwartewaterland profiteert u van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteZwartewaterland
Netnummer038 (+3138)
Postcode8061
PrijsindicatieVanaf €5,68
Maaltijd suggestieGebonden rundvleessoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zwartewaterland

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Zwartewaterland. Denk dan aan grote organisaties als Uitgekookt of Kooc. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en speciale eetpunten. Elke service wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Zwartewaterland? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwartewaterland. Vaak toegepast door bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als kaas of kaas extra belegen blaarkop. Veelal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwartewaterland

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zwartewaterland? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei opties die mogelijk rijmen met uw omstandigheden voedingspatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Op deze pagina tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
IJsselheem – De HazelaarHet Gasthuysland 3008061 KLHasselt
De Bongerd – Bistro ’t SluusienBongerd 328051 VLHattem
BuurtzorgMolenbelt 28051 EVHattem
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Het Venster – Open maaltijdenElburgerweg 158071 TANunspeet
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwartewaterland voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Aspergesoep met zalm is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Babi pangang met witte rijst en groenten bestelt u vanaf €6,45.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Thenthuk, iets te drinken en een toetje als Krentjebrij om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Zwartewaterland. Meer details leest u op www.zwartewaterland.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwartewaterland aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Draadjesvlees in jus. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Zwartewaterland. De subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Genemuiden, Kamperzeedijk, Hasselt, Landelijk gebied Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Zwartewaterland maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.zwartewaterland.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8064).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente