Maaltijdservice Genemuiden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Genemuiden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Genemuiden? Geholpen door deze pagina vindt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,20 p.p. Smullen van Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen en Spaghetti met broccoli? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Genemuiden krijgt u voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteZwartewaterland
Netnummer038 (+3138)
Postcode8281
PrijsindicatieVanaf €6,84
Maaltijd suggestieKoolvis, broccoli, kruidenpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Genemuiden

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Genemuiden. U kunt denken aan populaire leveranciers als Freasy of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei instellingen en zorginstellingen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en voorwaarden. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Genemuiden? Er kan meer dan u denkt! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Genemuiden. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal organisaties voorzien in een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt men direct nuttige boodschappen zoals pate’s of afbak donker meergranen broodjes. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Genemuiden

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Genemuiden? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Aspergesoep met zalm of Stamppot Andijvie met spekjes. Hieronder tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant de OaseKerkplein 38276AMZalk
IJsselheem – MaarlenhofSlenkstaat 148271 TBIJsselmuiden
IJsselheem – Restaurant MyosotisEngelenbergplantsoen 38266 ABKampen
Keurslager van de WegKlaas Fuitestraat 328281 BZGenemuiden
IJsselheem – De MeenteDorus Rijkersstraat 28281 DGGenemuiden
Keurslager HarzevoortLange Nering 108302 ECEmmeloord
Stichting Zorggroep Oude en Nieuwe LandSaturnusstraat 18303 CNEmmeloord
Catering & Zorg de PrinsenhofBedrijfsweg 328304 AZEmmeloord
SPAR HoefnagelBaan 46-488307 AWEns
SPAR van SlootenRing 868308 ANNagele
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Genemuiden voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven bestelt u vanaf €4,05.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Bloemkoolsoep is er al vanaf €7,3.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bloemkoolsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Yoghurt om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zwartewaterland. Praktische info kan u lezen op www.zwartewaterland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Wild Crunches

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Genemuiden bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen of Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Genemuiden. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Genemuiden, Kamperzeedijk, Hasselt, Landelijk gebied Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een partij waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Genemuiden maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.zwartewaterland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 8280, 8281, 8291).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan