Maaltijdservice Mastenbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mastenbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mastenbroek? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Mastenbroek smult u weer van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteZwartewaterland
Netnummer038 (+3138)
Postcode8294
PrijsindicatieVanaf €6,85
Maaltijd suggestieBloemkool met rundvlees schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Mastenbroek

We zien meer en meer maaltijdservices in Mastenbroek. Neem bijv. grote maaltijdbezorgers als Royal Foods en/of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Mastenbroek? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mastenbroek. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals leverkaas en biscuits. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Mastenbroek

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mastenbroek? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw situatie voedingspatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot Hete bliksem met stroop of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast contract. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
IJsselheem – De MeenteDorus Rijkersstraat 28281 DGGenemuiden
Keurslager van de WegKlaas Fuitestraat 328281 BZGenemuiden
Restaurant de OaseKerkplein 38276AMZalk
Keurslager HarzevoortLange Nering 108302 ECEmmeloord
Stichting Zorggroep Oude en Nieuwe LandSaturnusstraat 18303 CNEmmeloord
Catering & Zorg de PrinsenhofBedrijfsweg 328304 AZEmmeloord
SPAR HoefnagelBaan 46-488307 AWEns
SPAR van SlootenRing 868308 ANNagele
SPAR Ten NapelGraaf Florislaan 348312 AXCreil
Keurslager PeesBreestraat 25b8316 ANMarknesse
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mastenbroek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is er al voor €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Ertwensoep met rookworst vindt u vaak al vanaf €4,15.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Spaghettischotel bolognese is er al vanaf €5,75.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, extra groenten en iets lichts zoals Tiramisu om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Zwartewaterland. Meer hierover is beschikbaar op www.zwartewaterland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Cijfers en feiten

Suggesties van maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Kervelroomsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Mastenbroek regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Couscous, kip, mergueze worst en Aardappelrösti. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Mastenbroek. Zo’n voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Genemuiden, Kamperzeedijk, Hasselt, Landelijk gebied Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Mastenbroek maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.zwartewaterland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8291, 8294).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan