Maaltijdservice Oldebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oldebroek? Via de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Tomatensoep of Spaghetti Bolognese, kaas? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Oldebroek krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteOldebroek
Netnummer038 (+3138)
Postcode8096
PrijsindicatieVanaf €5,69
Maaltijd suggestieNasi goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Oldebroek

We zien meer en meer maaltijdservices in Oldebroek. Denk aan populaire partijen als Kantenklaarmaaltijden.nl of Oh My Guts. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere organisatie levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Oldebroek? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldebroek. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenefirma’s bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u snel verse of handige boodschappen als griekse yoghurt of muesli. Vaak zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldebroek

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oldebroek? Of zoekt u echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene leveranciers die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Rode bieten met een speklap en jus. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De HullenStationsweg 208096 AXOldebroek
Stichting Welzijn Ouderen OldebroekMariënrade 38091 XSWezep
Keurslager BosZuiderzeestraatweg 5608091 CVWezep
ZGR Angeli CustodesBurgemeester Kerssemakersstraat 468101 APRaalte
ZGR BuurtcentrumSwaenenwoerd 1a8102 BERaalte
BuurtzorgSchoolstraat 16D8102 EMRaalte
Keurslagerij AlbersMolenhof 138102 EXRaalte
Maalitjdservice SallandBoeierstraat 10b8102 HSRaalte
ZGR De NoaberLandrechtweg 28103 RBRaalte
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldebroek voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Broccoli rollade schotel is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Braadworst in barbecuesaus is beschikbaar vanaf €6,4.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Hot pot, een extra salade en een dessert als Poffertjes om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Oldebroek. Meer details treft u op www.oldebroek.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Oldebroek
 • Netnummer: 038 (+3138)
 • Postcode: 8096
 • Veel gezochte wijk: Oldebroek

Maaltijden tips

 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Wokgroenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oldebroek aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Nasi kip saté. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oldebroek. De beschikbare voorziening heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Oldebroek, Wezep, Oosterwolde.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Oldebroek maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.oldebroek.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8096).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente